Warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client1/web5/web/administrator/components/com_sh404sef/sh404sef.class.php on line 410 Warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client1/web5/web/administrator/components/com_sh404sef/sh404sef.class.php on line 410 Ochrana osobních údajů - NaZemi
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client1/web5/web/components/com_k2/models/item.php on line 596

Ochrana osobních údajů

Provozovatel této webové prezentace, organizace NaZemi, se zavazuje, že vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečeny proti zneužití.

Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zadáním údajů o své osobě na těchto stránkách udělujete zároveň souhlas s jejich zařazením do interní databáze NaZemi a s jejich využitím pro potřeby organizace NaZemi. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou, a to až do doby písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním (ve smyslu § 4 písm. a) zákona 101/2000 Sbírky o ochraně osobních údajů).

Výjimkou předání vašich údajů třetí straně je pouze odeslání urgentních apelů či lobovacích e-mailů z těchto stránek. V tomto případě se adresátům zobrazuje vaše jméno, příjmení a e-mailová adresa.

Návštěvníky webu upozorňujeme na využívání cookies, které jsou používány ke sbírání anonymních údajů o provozu.

Informační servis NaZemi

Chcete dostávat informace o našich akcích a aktuálním dění? 

Zajímají Vás informace o činnosti a nabídce Centra globálního rozvojového vzdělávání NaZemi?

stante-se-clenem-klubu-nazemi

Sledujte nás